Video

Žena cestující s malým dítětem se i s vozem převrátila

Na hlavní silnici I/27 spojující Plzeň a Most došlo k vážné dopravní nehodě

Autor: Karel Aleš pátek 28. června 16:46 , aktualizace 17:17

Doprava Nehody


     Dnes před třetí hodinou odpoledne došlo na kraji Hadačky, což je část obce Výrov ležící na hlavní silnici I/27 spojující Plzeň a Most 2,5 kilometrů od Kralovic, k dopravní nehodě, během které se osobní vůz převrátil do příkopu a zůstal ležet na střeše.

      Z místa bylo hlášeno zranění řidičky a malého chlapce, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky.


     Žena a dítě měli ale štěstí v neštěstí a z hrozivě vyhlížející nehody vyvázli nejen živí, ale dokonce i bez vážných zranění. "Zraněnou ženu a desetileté dítě jsme si převzali do péče a transportovali je do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín na chirurgii," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Řidička narozená v roce 1979 jela s vozidlem značky Volkswagen Touareg ve směru od Plas do Kralovic a zhruba padesát metrů před Hadačkou z dosud přesně nezjištěných příčin vyjela vpravo mimo komunikaci, kde havarovala do silničního příkopu a s vozidlem skončila na střeše. Ve voze se ženou cestovalo i dítě narozené v roce 2014.
     Dechová zkouška na přítomnost alkoholu byla u řidičky negativní a nehodou se dále zabývají dopravní policisté z územního odboru Plzeň-venkov,"
doplnil informace mluvčí policie.

Video: čtenář

 

www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!