Foto Video

Nákladní vůz smetl protijedoucí dodávku, ve které jel muž se třemi dětmi

Náraz vůz doslova roztrhal a krom řidiče byly vážně zraněny tři děti ve věku 6, 8 a 14 let

Autor: Karel Aleš úterý 18. června 15:23 , aktualizace 16:43

Nehody

Partner článku – G.O.A.T.


     V sobotu jsme informovali o velmi vážné dopravní nehodě, během které se ten den ve čtvrt na deset dopoledne střetl nákladní vůz s dodávkou a byly vážně zraněny tři děti a jeden dospělý.

     Policie dnes uvolnila další informace k této děsivé nehodě.

     "Z výsledků šetření vyplývá, že třicetiletý řidič nákladního vozu Volvo nepřizpůsobil rychlost jízdy na mokré vozovce, dostal smyk a levou přední částí narazil do protijedoucího vozidla Volkswagen Transporter čtyřicetiletého řidiče, který jel od Karlových Varů na Počerny," popsal nám děj nehody mluvčí police.


     Při střetu došlo ke zranění posádky Transporteru, tedy čtyřicetiletého muže, který byl po ošetření na místě transportován do nemocnice v Karlových Varech, osmileté holčičky, kterou záchranáři pozemní cestou transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň a dvou chlapců ve věku 6 a 14 let, kteří museli být na Emergency Fakultní nemocnice Plzeň transportováni leteckou cestou.

     "Oba řidiči se po nehodě podrobili dechovým zkouškám na alkohol i testům na omamné a psychotropní látky, přičemž výsledky byly u obou negativní. Okolnostmi nehody se dále zabýváme," doplnil mluvčí policie.


O této vážné nehodě jsme informovali v článku:

Vážná dopravní nehoda, několik zraněných včetně dětí

     V sobotu před devátou hodinou ráno došlo na silnici mezi Karlovými Vary a Počerny k velice vážné dopravní nehodě, během které se srazilo nákladní auto s dodávkou.

     Z místa bylo hlášeno vážné zranění a zaklínění několika lidí včetně dětí, takže k nehodě okamžitě vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale vzlétl i vrtulník letecké záchranné služby z letiště v Líních.

     Hasiči zajistili místo nehody a z vraků vozidel museli vyprostit dvě zaklíněné osoby. 

     Podle mluvčího záchranářů na místě zasahovalo pět výjezdových skupin a došlo ke zranění jednoho dospělého a tří dětí. Dvě z dětí musely být letecky transportovány na Emergency do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín se středně těžkými až těžkými zraněními. Zbývající dítě a dospělý řidič pak byli do nemocnice transportováni pozemní cestou.

     Silnice byla zcela uzavřena a uzavření provozu trvalo několik hodin.

Foto: HZS

G.O.A.T.

Naše realitní kancelář je tady, abychom vám pomohli uskutečnit vaše sny o novém bydlení. S mnohaletými zkušenostmi na trhu s nemovitostmi jsme se stali spolehlivým partnerem pro prodej, pronájem a správou nemovitosti.