Foto

Muž se zřejmě plně nevěnoval řízení a najel do vozu před ním

Při nočním střetu na dálnici D5 byli zraněni dva lidé

Autor: Karel Aleš pondělí 3. června 14:11 , aktualizace 15:33

Dálnice Nehody

Partner článku – G.O.A.T.


      V noci na dnešek před desátou hodinou došlo na 56. kilometru dálnice D5, tedy zhruba na úrovni Svojkovic, ve směru z Prahy na Plzeň, k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno zranění více osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. 

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali oba řidiče.
     "Muži narození v letech 1999 a 1951 byli oba s lehčími zraněními transportováni do nemocnice v Rokycanech," uvedla nám tisková mluvčí záchranářů.

     "Čtyřiadvacetiletý řidič jel s motorovým vozidlem značky Honda v pravém jízdním pruhu, nepřizpůsobil rychlost jízdy a narazil do zadní části vozu Dacia, které jelo před ním a které řídil dvaasedmdesátiletý řidič.
     Vozidlo Honda zůstalo stát přední částí v odstavném pruhu a zadní částí v travnatém svahu, vozidlo Dacia bylo odraženo do levého jízdního pruhu, kde zůstalo stát kolmo ve směru jízdy a přední částí ke středovým svodidlům,"
popsala nehodu tisková mluvčí policie a pokračovala: "Škoda na vozidle Honda byla vyčíslena na 150 tisíc korun, škoda na vozidle Dacia na 100 tisíc korun. Dechové zkoušky u obou řidičů byly negativní. Dopravní nehodu evidují policisté dálničního oddělení Svojkovice."

Foto: PČR, HZS

G.O.A.T.

Naše realitní kancelář je tady, abychom vám pomohli uskutečnit vaše sny o novém bydlení. S mnohaletými zkušenostmi na trhu s nemovitostmi jsme se stali spolehlivým partnerem pro prodej, pronájem a správou nemovitosti.