Foto

Tento řidič se podruhé narodil

Vozidlo skončilo sešrotované v poli, řidič měl ale neuvěřitelné štěstí

15. listopadu 2023 19:02 , aktualizace 19:22

Hasiči Záchranáři Policie Nehody


     O sérii včerejších a předvčerejších dopravních nehod jsme samozřejmě již informovali. K jedné se ale ještě chceme vrátit, protože tento řidič měl naprosto neuvěřitelné štěstí.

     K nehodě došlo včera po šesté hodině ráno u Stodu, kde vozidlo značky Volkswagen doslova vyletělo mimo vozovku do pole a několikrát se přetočilo přes střechu. Na místo proto samozřejmě okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Po příjezdu na místo se ale ukázalo, že řidič nejenže nehodu přežil, ale dokonce na první pohled i bez zranění, protože se procházel kolem vraku svého vozu.
     "Muže narozeného v roce 1991 jsme transportovali s lehkým zraněním do nemocnice ve Stodu," uvedli nám záchranáři.

     "Řidič jel s vozidlem Volkswagen Golf po silnici I/26 ve směru od Stodu na Chotěšov, zřejmě při průjezdu pravotočivé zatáčky nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména dopravně technickému stavu vozovky, dostal s vozidlem smyk a vyjel vpravo mimo komunikaci, kde havaroval na pole," upřesnila průběh nehody mluvčí policie s tím, že se muž podrobil dechové zkoušce na alkohol, která vyšla s negativním výsledkem.

      Přesnou příčinou dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov.

Foto Hasiči

 


iPhone Plzeň

iPhone-Plzeň - oprava a servis iPhonů. Nejde nám pouze o rychlou opravu, ale především o kvalitu a preciznost, s níž přistupujeme ke každému zařízení, jako by to bylo naše vlastní.