Foto

Mladý řidič nezvládl řízení, přejel do protisměru a čelně se střetl s protijedoucím vozem

U střetu tří vozidel zasahovaly všechny záchranné složky

5. října 2023 15:03 , aktualizace 16:41

Policie Doprava Nehody

Partner článku – Express servis


     Dnes po půl jedné odpoledne došlo na silnici v Petrovicích nad Úhlavou k dopravní nehodě, konkrétně ke střetu tří osobních vozidel. Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

    Při nehodě došlo ke zranění řidiče vozidla Ford a řidiče i jeho spolujezdkyně z vozu Volvo. Hasiči zajistili prostor, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní látky, zatímco záchranáři si převzali do péče zraněné.

     "Dva muži ve věku 19 a 69 let, a žena ve věku 65 let utrpěli lehčí zranění a byli transportováni do nemocnice v Klatovech," informovala mluvčí policie.

     Policisté jsou stále na místě a okolnostmi nehody se zabývají. Silnice z Klatov ve směru na Nýrsko je neprůjezdná. Byla stanovena objízdná trasa přes Petrovice nad Úhlavou a dopravu řídí policie.

     "K dopravní nehodě došlo tak, že řidič narozený v roce 2003 a jedoucí s vozem značky Ford ve směru od Nýrska na Klatovy, v prostoru před křižovatkou na obec Petrovice nad Úhlavou nepřizpůsobil rychlost jízdy a aby zezadu nenarazil do vozidel stojících ve směru jeho jízdy, přejel do protisměru, kde se čelně střetl s právě projíždějícím protijedoucím automobilem značky Volvo, které řídil muž narozený 1954, se kterým cestovala spolujezdkyně narozená v roce 1957. Současně také narazil i do stojícího vozidla tovární značky Nissan, jehož řidič chtěl v té době odbočovat vlevo, ale dával přednost v jízdě protijedoucímu vozidlu Volvo," popsala nám nehodu mluvčí policie s tím, že dechové zkoušky u všech řidičů negativní.

Foto: HZS

 




Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.