Pes napadl ženu, vážně ji zranil a mimo jiné jí i vyrval kus masa z ruky

Aby zabránil dalším útokům, musel muž agresivního psa na místě usmrtit

Autor: Petr Novák středa 29. května 09:16 , aktualizace 13:45

Napadení Smrt Zvířata

Partner článku – Alfa Tactical


     V noci na dnešek došlo v Žihli k napadení ženy křížencem psa větší velikosti, který se podle informací z místa majiteli vysmekl z obojku, na ženu zaútočil a zakousl se jí do paže těsně nad loktem.

     Útok byl velmi brutální, pes ženě doslova vytrhl kusy svaloviny a na fotografiích zranění, které máme k dispozici, ale pochopitelně je nemůžeme zveřejnit, lze jasně vidět potrhanou tkáň, chybějící kůži a v hluboké ráně i odhalenou pažní kost.

     Pokračování útoku psa naštěstí zabránil muž, který napadené ženě přispěchal na pomoc a psa od ní odtrhl. Bohužel pes byl natolik agresivní, že muži nezbyla jiná možnost, jak jeho útoky zastavit, než ho usmrtit.

     Vážně zraněnou ženu si do péče převzali přivolaní záchranáři. "Mohu potvrdit, že jsme ženu narozenou v roce 1983 transportovali s úrazem horní končetiny na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Od včerejších večerních hodin se zabýváme případem napadení jednačtyřicetileté ženy volně pobíhajícím psem, ke kterému došlo v menší obci na Kralovicku. Příbuzný ženy, aby zabránil trvajícímu útoku psa, útočícího psa usmrtil. Žena utrpěla zranění a byla převezena k lékařskému ošetření. Policisté ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví z nedbalosti," doplnila informace mluvčí policie.

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.