Ženu napadli a zranili přímo ve vstupu do mateřské školky

Napadená při agresivním útoku utrpěla nejen pořádný šok, ale bohužel i zranění krční páteře

Autor: Karel Aleš úterý 25. června 10:01 , aktualizace 10:02

Napadení

Partner článku – Alfa Tactical

     
     Policie se v současné době intenzivně zabývá případem napadení a zranění ženy, ke kterému došlo ve čtvrtek 20. června ráno před mateřskou školkou v Třemošné.

     Podle informací z místa došlo v prostoru vchodu do školky mezi ženou a mužem k incidentu, který přerostl z urážek až ve fyzický útok. "Oba přijeli auty a nějak se venku nepohodli. Ten chlap na ni napřed řval před školkou, pak ta paní chtěla jít dovnitř, jenže on ji tam pronásledoval, chytil ji a začal s ní strašně lomcovat, přičemž jí zase nadával a vyhrožoval. Té paní, která byla hodně vyděšená, se zastávala i jedna z učitelek, ale nebylo to nic platné," popsala nám incident svědkyně.

      Žena při agresivním útoku utrpěla nejen pořádný šok, ale bohužel i zranění krční páteře, se kterým musela vyhledat lékařské ošetření a v současné době je v pracovní neschopnosti.

     "Mohu potvrdit, že jsme přijali oznámení o napadení, ke kterému mělo dojít po předchozí slovní rozepři v ranních hodinách v Třemošné. Policisté z obvodního oddělení Třemošná zjišťují veškeré okolnosti této události a případem se zabývají," uvedla nám k případu mluvčí policie.

Foto: ilustrační



Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.