Foto Pátrání

Motorkář zemřel po střetu se stromem, jeho tělo našli až druhý den

Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, aby se přihlásili

Autor: Karel Aleš úterý 18. června 15:48 , aktualizace 16:31

Pátrání


     Minulý týden jsme informovali o tragické události, během které zemřel třicetiletý řidič motocyklu a nyní nás policisté požádali o zveřejnění výzvy pro svědky:
     "Kriminalisté žádají případné svědky této dopravní nehody, kteří v inkriminovanou dobu místem procházeli či projížděli, a nehodu mohla zaznamenat palubní kamera v jejich vozidle, aby volali na bezplatnou telefonní linku 158 či na telefonní číslo 974 372 779. Informace k této dopravní nehodě, které pomohou při vyšetřování, je taktéž možné sdělit policistům na kterémkoliv obvodním oddělení."


Původní článek:

Motorkář nehodu nepřežil

     V neděli 9. června krátce před jedenáctou hodinou dopoledne oznámil muž na tísňovou linku, že nalezl v příkopu motorkáře bez známek života.
     Na místo se okamžitě vydali policisté, záchranáři i hasiči, bohužel ale bylo zjištěno, že řidič motocyklu značky Lera Motors, který jel ve směru od Boněnova na Bezvěrov, zřejmě při projíždění levotočivé zatáčky z dosud nezjištěných příčin vyjel s motocyklem mimo vozovku a narazil do stromu. Nárazem utrpěl zranění neslučitelná se životem, kterým na místě podlehl.

     "Následným šetřením policisté zjistili, že skupina přátel hledá od sobotního večera svého kamaráda, který byl s nimi a poté z místa odjel neznámo kam. Čtyřiatřicetiletý muž se dostavil na místo a potvrdil, že se jedná o motocykl, kterým jejich známý jezdil. Poté byl nalezený motorkář ztotožněn jako třicetiletý muž z Chodové Plané," uvedl nám mluvčí policie.

     Policie během šetření také zjistila, že motocyklista neměl na stroji co dělat.

     "K této smrtelné dopravní nehodě mělo dojít od soboty 8. června osmi hodin večer do neděle 9. června půl jedenácté dopoledne. Na motocyklu nebyly umístěny registrační značky a lustrací policisté zjistili, že třicetiletý řidič motocyklu měl platnou blokaci řidičského oprávnění. Zda byl třicetiletý muž pod vlivem alkoholu či návykových látek bude zjištěno v rámci nařízené soudní pitvy," doplnil mluvčí policie.

Foto hasiči


www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!