Foto

Během nehody utrpěl řidič motocyklu velmi vážná zranění

Řidiče osobního vozu oslnilo slunce a přehlédl protijedoucího motocyklistu

Autor: Petr Novák čtvrtek 1. srpna 15:10 , aktualizace 18:13

Doprava Nehody

Partner článku – Express servis


     Dnes chvilku před třetí hodinou odpoledne došlo na silnici 169 u Horažďovic k dopravní nehodě, během které se střetl motocyklista s osobním vozem.

     Z místa bylo hlášeno mimo jiné i velmi vážné zranění ruky řidiče motocyklu, takže k nehodě okamžitě vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale byl povolán i vrtulník LZS z Líní. 

     Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, záchranáři si mezitím do péče převzali zraněného motocyklistu. 

     "Záchranáři ošetřili na místě zraněného muže narozeného v roce 1970, který byl letecky transportován na Akutní zónu Fakultní nemocnice Plzeň se středně těžkými zraněními," uvedla nám mluvčí záchranářů. Podle informací z místa utrpěl i komplikovanou a otevřenou zlomeninu ruky.

     "Řidič vozidla značky Ford Galaxy narozený v roce 1962 jedoucí od Horažďovic na Rabí odbočoval vlevo, oslněn sluníčkem přehlédl protijedoucího motocyklistu narozeného v roce 1970 jedoucího na stroji Honda a došlo ke střetu.
     Řidič motocyklu utrpěl zranění, se kterým byl letecky transportován do nemocnice, kde byl nařízen i odběr krve, neboť dechová zkouška vzhledem ke zranění nebyla provedena. Řidič osobního vozidla měl dechovou zkoušku negativní,"
uvedla nám mluvčí policie s tím, že dopravní nehodou se zabývají klatovští dopravní policisté.


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.