Před chvilkou přišel na svět nový človíček a to za poměrně dramatických okolností

Záchranářům děkujeme za skvěle odvedenou práci a našemu novému malinkatému spoluobčánkovi i celé jeho rodině přejeme mnoho štěstí a zdraví!

Autor: Petr Novák neděle 21. července 13:40 , aktualizace pondělí 22. července 18:29

Záchranáři


      Smutných zpráv je u nás vzhledem k zaměření našeho zpravodajství bohužel jako máku, a proto pochopitelně vítáme každou novou pozitivní informaci. S velikou radostí vás proto můžeme informovat, že před pár desítkami minut přišel na svět nový človíček a to za poměrně dramatických okolností.

     Záchranáři ze Sušice obdrželi výzvu k výjezdu k porodu. Na uvedené místo tedy hned vyrazila výjezdová skupina nejen se záchranáři, ale i s lékařem.

     "Po příjezdu na místo a po vyšetření maminky vše nasvědčovalo tomu, že miminko dnes na svět přijde, ale pro dojetí do porodnice je ještě dost času. Jak už tomu ale bývá, situace se brzy trochu změnila.
     Maminka byla naší výjezdovou skupinou zajištěna a byl zahájen její transport do porodnice. Miminko však na svět chtělo rychleji a na porodnici se mu rozhodně čekat nechtělo. Během jízdy měla maminka kontrakce ve stále kratších intervalech a dítko tak všem přítomným dalo jasně najevo, že už chce koukat na svět spolu s mámou,"
popsal nám začátek dnešního zásahu mluvčí záchranářů.

     U jedné z vesniček na Sušicku už nebylo na co čekat a o příchod nového života se záchranáři museli postarat přímo v sanitce.

     "Naši záchranáři a lékaři jsou šikovní a navíc jsou na tyto situace školeni. Během několika málo minut poté, co sanitka zastavila, přišlo za asistence našich záchranářů na svět krásné a zdravé malé miminko.
     Maminka i miminko jsou v pořádku a společně putovali do porodnice.
     Přejeme miminku i mamince jen to nejkrásnější, co je společně může na tomto světě potkat. Doufáme, že bude jednou v příběhu maminka malému dítku popisovat, kde se narodilo a věříme, že se tento originální den uhnízdil v její paměti jako den plný radosti a štěstí, stejně jako našim výjezdovým skupinám,"
dokončil mluvčí záchranářů s tím, že maminka byla po celou dobu moc statečná a vše zvládla na jedničku.

      Záchranářům děkujeme za další skvěle odvedenou práci, přejeme jim, ať se jim vše dál daří a našemu novému malinkatému spoluobčánkovi i celé jeho rodině přejeme mnoho štěstí a zdraví!

Foto ilustrační z obdobné události

Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.