Foto

Nesnesitelné podmínky kolem ubytovny na Skvrňanské třídě v Plzni

Na toto místo se pravidelně zaměřují i strážníci městské policie

Autor: Petr Novák středa 17. července 10:58 , aktualizace 11:04

Městská policie Ubytovny

Partner článku – G.O.A.T.


     Na nesnesitelné podmínky kolem ubytovny na Skvrňanské třídě v Plzni si stěžuje hodně lidí, citujeme z jedné ze zpráv, které nám dorazily: "Každou chvíli se tam před ubytovnou hromadí velké množství odpadu, je tam všude špína, krysy, normální lidé se tam bojí i jít okolo. Jeden den to Čistá Plzeň uklidí, na Plznito je X hlášení, a druhý den je to tam znova.
     Nestálo by to za zveřejnění, aby se s tím začalo konečně něco dělat?"

Pisatel pak přidal i několik fotografií potvrzujících jeho slova:

Na toto místo se pravidelně zaměřují i strážníci městské policie:

     V sobotu ráno si hlídka strážníků všimla muže jdoucího po Skvrňanské ulici v Plzni, který nesl staré křeslo, pytel s PET lahvemi a kbelík plný střepů. Vzhledem k nepořádku, který se na chodníku hromadil před jedním z domů, který je využíván jako ubytovna, pojali strážníci podezření, že muž tyto odpadky nese tam.
     Strážníci muže pozorovali a jejich podezření se potvrdilo, když muž křeslo a odpadky přiložil k hromadě.

     "Strážníci dvaapadesátiletého muže dostihli a vyslechli si jeho vysvětlení. Hájil se tím, že křeslo už mu není doma k potřebě a pouze ho vrací na místo, kde ho předchozího dne našel a kam jej odložili neznámí muži. Hlídka muži vysvětlila, jak správně nakládat s odpadem, událost zadokumentovala a postoupila ji k řešení místně a věcně příslušnému správnímu orgánu," uvedla nám mluvčí městské policie.

G.O.A.T.

Naše realitní kancelář je tady, abychom vám pomohli uskutečnit vaše sny o novém bydlení. S mnohaletými zkušenostmi na trhu s nemovitostmi jsme se stali spolehlivým partnerem pro prodej, pronájem a správou nemovitosti.