Hodně nevydařená loupež v McDonald´s

Pachateli za zpackanou loupež hrozí až deset let ve vězení

16. listopadu 2023 12:22 , aktualizace 12:32

Loupež Zadržení pachatele

Partner článku – Alfa Tactical


     K pokusu o loupež došlo v úterý 31. října ráno před provozovnou McDonald´s v Karlových Varech. 

     Před čtvrtou hodinou ráno zde muž potkal jednu ze zaměstnankyň a požádal ji o cigaretu. Když mu žena sdělila, že cigaretu nemá, začal se dotazovat, zda má u sebe žena klíče od provozovny, a poté, co mu odmítla tuto informaci sdělit, se rozhodl, že svého dosáhne agresivnější cestou.
     "Muž si natáhl mikinu přes obličej a z kapsy měl vyndat předmět podobný střelné zbrani, se kterým ženu ohrožoval a požadoval po ní vstup do provozovny i finanční hotovost," popsal nám začátek loupeže mluvčí policie.
     Žena si naštěstí zachovala duchapřítomnost a lupiči vysvětlila, že i kdyby klíče od objektu měla, k penězům nemá přístup, takže nemá šanci k nim pustit ani jeho. Lupič tak z místa odešel s nepořízenou a žena se samozřejmě obrátila na policii.

     Policisté po pachateli začali okamžitě pátrat a na základě operativního šetření se jim ho podařilo v sobotu 4. listopadu vypátrat a zadržet. Ukázalo se, že zbraň, kterou ženě vyhrožoval byla pouhou plastovou maketou.

     "Karlovarští kriminalisté zahájili trestní stíhání pětadvacetiletého muže z Karlových Varů, kterého obvinili ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, za který mu v případě prokázání viny hrozí trest odnětí svobody až na deset let," doplnil mluvčí policie. 

Foto ilustrační

Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.