Foto

Recidivistku zadrželi na střeše bývalého ústavu

Opilá žena byla agresivní a vzhledem k tomu, že hrozil její pád ze střechy, musela být zpacifikována

Autor: Karel Aleš pátek 12. července 14:51 , aktualizace 14:59

Alkohol Krádež Vloupání Zadržení pachatele


     Včera kolem jedné hodiny odpoledne byli strážní výjezdové jednotky bezpečnostní služby Tuebor General Service vysláni na narušení objektu bývalé budovy Ústavu tělovýchovného lékařství Lékařské fakulty v Plzni v Lidické ulici. Po příjezdu na místo zjistili, že u budovy jsou poškozené dveře a poničený elektronický zabezpečovací systém. Během propátrání objektu a blízkého okolí však nikoho podezřelého nenašli.

     Ještě téhož dne, tentokrát okolo šesté hodiny odpoledne, byli strážní opětovně vysláni na stejné místo, kdy zjistili, že u budovy je nově poškozené i okno, a proto budovu znovu propátrali. Nyní již byli úspěšnější a na střeše nalezli schovávající se podnapilou ženu.

     Strážní dále zjistili, že podezřelá v objektu odcizila víno, reproduktor, nůž, nářadí, harddisk a pět a půl tisíce korun v hotovosti. Tyto odcizené věci společně s hotovostí pak u ženy nalezli.

     Jelikož zajištěná žena začala být agresivní a hrozilo možné zranění strážných i její vlastní včetně možného pádu ze střechy, musela být zpacifikována a bezpečně vyvedena ze střechy ven před budovu, kde byla předána přivolaným policistům. 

     Dle našich informací se mělo jednat o Michaelu N. narozenou v roce 1995, která je mnohonásobnou recidivistkou a poprvé byla policií řešena již ve třinácti letech, kdy vzhledem k tehdejšímu věku samozřejmě ještě nemohla být souzena.

     "Mohu potvrdit, že policisté se uvedeným případem zabývají a ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření z trestných činů krádež a poškození cizí věci," uvedla nám mluvčí policie.


 




Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.