Foto Pátrání

Dodávka nalezena, majitel děkuje naší pozorné čtenářce

Ve voze zaparkovaném v garáži jsem měl mimo jiné i svoje veškeré rybářské náčiní

Autor: Petr Novák 11. září 2023 14:25 , aktualizace 14:29

Pátrání

Aktualizace:

     Vozidlo o jehož odcizení jsme včera informovali, bylo nalezeno díky naší čtenářce v ulici Pod Švabinami v Plzni. Žena, která si v těchto místech byla zaběhat, si všimla vozu, o kterém z našeho článku věděla, že je kradený, a okamžitě vyrozuměla policii.

     Tisková mluvčí policie nám již potvrdila, že vozidlo bylo zajištěno a vráceno majiteli. Po pachateli, či pachatelích, který ho odcizil policie stále pátrá.

     Majitel velmi děkuje všem, kteří pátrací relaci sdíleli a především pak ženě, která si vozu všimla a jeho nález oznámila. Tuto ženu pak prosí, aby se mu našim prostřednictvím ozvala, prý by jí chtěl poděkovat osobně.
     Bohužel ve voze část věcí chybí, konkrétně rybářské vybavení a nářadí, majitel proto znovu prosí, pokud by někdo narazil na podezřelou nabídku takového zboží, aby informoval policii.

Původní článek

Dobrý den,
     tímto bych chtěl požádat širokou veřejnost o pomoc. V noci ze soboty na neděli v čase od včerejší páté hodiny odpoledne do dnešní desáté hodiny dopoledne mi někdo odcizil VW Transporter bílé barvy s oranžovými pruhy, který byl zaparkovaný v garáži v Plzni na Sylvánu.

     Bohužel v době krádeže bylo v zavazadlovém prostoru vozu spousta drahých věcí v dřevěné krabici vyrobené na zakázku, dále dvou plotnový vál na palačinky z nerezu v hodnotě 47.000, dále moje kompletní vybavení na ryby v hodnotě nejméně 100.000, rybářský průkaz, různé nářadí ve čtyřech krabicích, štafle, vodováhy a další.

     Tímto zažívám nejhorší den v mém životě. Věřím ale, že se dodávka díky vám snad najde. Jsem totiž velice vášnivý rybář a měl jsem tam vše.

     Prosím tedy všechny, kteří tuto dodávku viděli, aby kontaktovali mě na telefonním čísle 730 115 099 nebo policisty na lince 158. Při nalezení auta či dopadení pachatele je pro vás odměna jistá.

                Prosím o sdílení a děkuji všem René