Video

Pořádně nechutné divadlo na Americké třídě v Plzni

Událost se v tuto chvíli řeší jako podezření ze spáchání trestného činu výtržnictví

Autor: Jana Holá neděle 8. září 14:40 , aktualizace 15:55

Partner článku – Express servis


     Pořádně nechutné divadlo, ke kterému došlo včera večer kolem sedmé hodiny na Americké třídě v Plzni, nyní řeší městská policie. Muž se svlékl do naha a zřejmě si šel omýt své intimní partie do fontány, která je součástí památníku "Díky, Ameriko!". 

      Jednání muže zdokumentoval svědek, který video poté publikoval ve skupině Plzeňský bizar a následně se jím začali zabývat i strážníci a policisté. "Ve věci spatřujeme možné spáchání trestného činu, událost proto postoupíme včetně všech důkazních prostředků Policii ČR," uvedla nám dnes mluvčí městské policie a opakovaně požádala veřejnost, aby, když se s obdobným jednáním setkají, neváhali a vše okamžitě oznámili na linku 156.



Plzeňské kašny bohužel přitahují různé lidi

     Strážníci městské policie museli v minulosti řešit například turisty z Německa, kteří si na konci června spletli kašnu na náměstí Republiky s vířivkou.

.


O rok dříve: 

 
A o opět o rok dříve, tedy v roce 2022:


  


 


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.