Foto

Záchranáři pomáhají nejen lidem, ale i zvířatům

Benefiční kalendář se záchranáři v roli ošetřovatelů v zoologické zahradě si můžete pořídit i vy

Autor: Karel Aleš pondělí 2. září 16:54 , aktualizace 17:06

Záchranáři Zvířata

Partner článku – ANO - Plzeňský kraj


     "Záchranáři pomáhají"- to je motto nového kalendáře vydaného ve spolupráci Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje, Botanickou zahradou a ZOO Plzeň. Tento nový nástěnný kalendář pro rok 2025 byl nedávno pokřtěn a je k dostání pro všechny.

     "Tato skvělá spolupráce mezi Zdravotnickou záchrannou službou Plzeňského kraje, Botanickou zahradou a ZOO Plzeň byla pro naše záchranáře vskutku potěšením, ale nejen to. Společným úsilím se nám podařilo napomoci dobré věci, konkrétně podpořit projekty záchrany zvířat a rostlin ve volné přírodě. V kalendáři se naši záchranáři ocitli v roli ošetřovatelů zvířat a ti opravdoví ošetřovatelé na vše dohlíželi," uvedl nám k této akci tiskový mluvčí záchranářů.  

     Tento unikátní kalendář si můžete zakoupit v ZOO Plzeň naproti restauraci Kiboko ve stánku Záchranářské středisko nebo v hlavní budově Zdravotnické záchranné služby Plzeňského kraje na Borech u paní Denisy Polívkové -  telefon 775 052 180. Jeden kus tohoto unikátu je za 300 Kč, upřednostňují platbu v hotovosti a veškerý výtěžek z prodeje kalendářů poputuje na záchranné projekty ZOO a Botanické zahrady Plzeň. 

     Kalendářů je dost, tak neváhejte a ozdobte si své kanceláře, pracoviště či domácnosti anebo prostě jen darujte kalendář někomu, kdo má zvířata rád.


ANO - Plzeňský kraj

Kamal Farhan - Váš kandidát na hejtmana v Plzeňském kraji