Aktuálně Foto

Hromadná dopravní nehoda

Na místě je šest zraněných a silnice mezi Plzní a Domažlicemi musela být uzavřena

Autor: Petr Novák sobota 12. října 20:23 , aktualizace 21:08

Doprava Nehody

Partner článku – Ecocity taxi


     Dnes večer po sedmé hodině došlo u Horšovského Týna k hromadné dopravní nehodě čtyř vozidel. Na místo vyjížděly všechny záchranné složky a silnice musela být zcela uzavřena.

     "Mohu potvrdit, že na místě zasahovaly tři výjezdové skupiny RZP. Záchranáři transportovali čtyři ženy, jednoho muže a jedno dítě do zdravotnických zařízení, všechny naštěstí jen s lehkými zraněními," uvedla nám mluvčí záchranářů.

     "Podle dosud zjištěných skutečností jela řidička narozená v roce 1980 s vozidlem značky Subaru ve směru od Horšovského Týna na Staňkov, kdy za Horšovským Týnem odbočovala do vjezdu k rodinnému domu a dávala přednost protijedoucím vozidlům.
     Za vozidlem Subaru zastavilo vozidlo značky Opel, které řídil muž narozený v roce 1975 a vozidlo značky Škoda řidičky narozené v roce 1982. Do této kolony stojících vozidel následně narazila řidička narozená v roce 1980 jedoucí s vozidlem značky Citroën.
     Při dopravní nehodě došlo ke zranění několika osob, které jsme předali do péče záchranářům. Alkohol byl na místě u všech účastníků dopravní nehody vyloučen dechovou zkouškou. Příčina je v šetření a silnice je mezi Horšovským Týnem a Semošice je obousměrně neprůjezdná," popsala situaci na místě mluvčí policie.

     V době vydání článku je místo již průjezdné jedním jízdním pruhem.

Foto: čtenář


Ecocity taxi

Není Vám lhostejná příroda? Přejete si cestovat pohodlně a zároveň být šetrní k životnímu prostředí? Ať už preferujete ekologickou nebo luxusní jízdu, s námi máte na výběr. Naše flotila je vybavena moderními a velice komfortními vozy ŠKODA Octavia CNG, ŠKODA ENYAQ iV.