Aktuálně Foto

Hromadná dopravní nehoda

Silnice č. 20 byla u Chotíkova obousměrně uzavřena

Autor: Jana Holá neděle 6. října 17:30 , aktualizace 18:42

Fanoušci Nehody


          Dnes po páté hodině odpoledne došlo na silnici č. 20 vedoucí z Plzně do Karlových Varů nedaleko Chotíkova k hromadné dopravní nehodě, během které se střetlo pět aut. Na místo okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči.

     Záchranáři zkontrolovali několik osob, mezi kterými byly i dvě děti a do nemocnice nakonec transportovali jedno z nich. Hasiči zajistili místo nehody a poskytli součinnost záchranářům, přičemž poskytli krizovou intervenci oběma dětem, a věnovali jim plyšové hračky dráčků pro snížení stresu z události.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že osobní auta Škoda, Seat s přívěsným vozíkem, Volkswagen a Mercedes zastavila kvůli psovi pobíhajícímu na vozovce, za nimi však již nedobrzdil řidič s dodávkou Iveco a narazil do posledního z nich.

     Okolnosti nehody na místě v tuto chvíli šetří policisté, čekáme na jejich zprávu a po obdržení článek doplníme.

Aktualizováno:

     Mluvčí policie nám výše uvedený průběh nehody potvrdila a doplnila, že viník nehody, tedy řidič dodávky narozený v roce 2001 i ostatní řidiči měli dechové zkoušky na přítomnost alkohol negativní. Policisté nalezli i majitele psa a jeho přestupek s ním na místě vyřešili v příkazním řízení.

 

Patron boxing

Profesionální boxerská stáj Jsme profesionální boxerská stáj, která se snaží pozvednout kvalitu českého a slovenského boxu. Naším cílem je podporovat mladé talenty a dát jim ty nejlepší možné podmínky pro budoucí kariéru.