Za dalším dealerem pervitinu zaklapl katr

Dvaačtyřicetiletý muž pervitin dealoval minimálně od léta 2023 až do teď

Autor: Petr Novák úterý 23. července 16:26 , aktualizace 16:26

Drogy Vazba Zadržení pachatele

Partner článku – Toyota Dolák


     Kriminalisté z Toxi týmu v uplynulých dnech provedli na Tachovsku další úspěšnou realizaci zaměřenou na distribuci pervitinu.

     "Kriminalisté ve spolupráci s ostatními policisty provedli zásah proti dvaačtyřicetiletému muži, kterého podezírali z drogové trestné činnosti.
     Muž nakupoval po dobu několika měsíců na různých místech Plzeňského kraje i mimo něj pervitin, který dále poskytoval a prodával nejméně šestnácti dalším osobám. Této činnosti se měl dopouštět minimálně od léta 2023 až do doby svého zadržení,"
popsala nám případ mluvčí policie.

     Na základě provedeného šetření, zjištěných skutečností a zajištěných důkazů mohl policejní komisař muže obvinit ze spáchání přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy.
     Státnímu zástupci také podal podnět k podání návrhu na vzetí obviněného do vazby, kterému soud vyhověl a obviněný muž je tak stíhán vazebně.

Foto ilustrační

Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.