Foto

"Test na drogy jsme nemohli provést, neboť kontrolovaný tester částečně sežral"

Polonahý a zdrogovaný muž pobíhal v centru Plzně

Autor: Jana Holá středa 10. července 07:58 , aktualizace čtvrtek 11. července 19:38

Drogy Městská policie Záchytka

Partner článku – Toyota Dolák


     V pondělí večer vyjížděli strážníci městské policie řešit muže, který pobíhal polonahý kolem Mlýnské strouhy. Hlídka muže našla velmi snadno, protože měl na sobě pouze tričko a spodní prádlo.
     Kalhoty měl odložené na lavičce a boty neměl vůbec. Muž nevěděl, kde je, ani co je za den a neustále něco pokřikoval kolem sebe. Hlídka u něj provedla dechovou zkoušku s negativním výsledkem. Muž měl kolem sebe pohazovat různé předměty a kameny, takže strážníci zkontrolovali vozidla, zdali nedošlo ke škodě na majetku.

      "Dotyčný nám přiznal, že si aplikoval pervitin kvůli rozchodu s přítelkyní. Test na přítomnost drog však nebylo možné provést, protože muž celý tester rozkousal," uvedla nám mluvčí policie s tím, že zdrogovaný muž byl převezen na protialkoholní záchytnou stanici a jeho jednání s ním bylo řešeno po propuštění.


 

Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.