Foto

Dopravní nehoda na dálnici D5

Dopolední nehoda zkomplikovala dopravu na dálnici z Plzně na Prahu

Autor: Petr Novák úterý 22. října 10:51 , aktualizace 13:03

Doprava Nehody


     Dnes krátce po deváté hodině dopoledne došlo na dálnici D5 ve směru na Prahu na úrovni Svojkovic k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno zranění a nožné zaklínění osoby, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco zraněnou ženu si převzali do péče záchranářům.
     "Na místě jsme ošetřili ženu narozenou v roce 1988 a následně ji transportovali s lehkým zraněním do zdravotnického zařízení," potvrdila nám tisková mluvčí záchranářů. 

     Hasiči následně ještě pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.

     "Řidič narozený v roce 1950 jel ve vozidle Volkswagen po dálnici D5 ve směru na Prahu, nepřizpůsobil rychlost jízdy a nestačil zareagovat na situaci v silničním provozu před ním, kdy se tvořily kolony, a zezadu narazil do osobního vozidla tovární značky Škoda Fabia řidičky narozené v roce 1995.
     Při střetu utrpěla zranění spolucestující z vozidla Volkswagen. Požití alkoholu bylo u řidiče i řidičky na místě vyloučeno provedenou dechovou zkouškou,"
doplnila tisková mluvčí policie.

Foto HZS

Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.