Foto

Čelní střet dvou vozidel

K vážné dopravní nehodě byl povolán i vrtulník z Líní

Autor: Jana Holá pátek 18. října 11:47 , aktualizace 12:31

Nehody

Partner článku – Autocentrum Jan Šmucler


     Včera kolem druhé hodiny odpoledne došlo na silnici II/212 u Lubů na Chebsku k dopravní nehodě, během které se čelně střetly dva osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno možné vážné zranění dvou osob, takže k nehodě okamžitě vyjely nejen všechny pozemní záchranné složky, ale z letiště v Líních vzlétl i vrtulník LZS.

     Třicetiletý řidič utrpěl zranění, se kterými musel být letecky transportován do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín a padesátiletý muž byl do nemocnice transportován pozemní cestou. 

     "Třicetiletý řidič osobního vozidla značky Volkswagen jedoucí ve směru z obce Luby do Horních Lubů při odbočování vlevo zřejmě nedal přednost protijedoucímu osobnímu vozidlu značky Volkswagen, které řídil padesátiletý muž, a následně došlo ke střetu obou vozidel. 
     Policisté u padesátiletého řidiče provedli orientační dechovou zkoušku, která vyšla s negativním výsledkem. Vzhledem k rozsahu zranění nebylo možné u třicetiletého řidiče dechovou zkoušku provést a byl proto nařízen odběr krve v nemocnici. Přesná příčina a okolnosti dopravní nehody jsou nadále v šetření policistů," uvedl nám tiskový mluvčí policistů s tím, že způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na přibližně 160 tisíc korun.  

Foto PČR

Autocentrum Jan Šmucler

Autocentrum Jan Šmucler Naší vizí je být exkluzivním rodinným dealerstvím, které se výrazně odlišuje od konkurence a svými službami a péčí ji vysoce převyšuje.