Aktuálně Foto

Střet dvou vozů, jeden řídil muž narozený v roce 1938, druhý žena narozená v roce 1944

Za dopravní nehodou se zraněním čtyř osob zřejmě stála jízda na červenou

Autor: Petr Novák čtvrtek 17. října 15:01 , aktualizace 15:59

Doprava Nehody

Partner článku – Toyota Dolák


     Dnes po půl druhé odpoledne došlo na křižovatce ulic Plzeňská, Kollárova a Maxima Gorkého v Klatovech k dopravní nehodě, během které se střetla dvě osobní vozidla. Náraz byl tak silný, že jedno z nich bylo odraženo na několik metrů vzdálený sloup lampy veřejného osvětlení.

     Z místa bylo hlášeno zranění několika osob, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky. Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a likvidaci úniku paliva pomocí sorbentu, zatímco záchranáři si do péče převzali čtyři zraněné z pěti účastníků nehody. 

     "Záchranáři z místa transportovali dvě ženy a dva muže s lehkými zraněními do nemocnice v Klatovech," uvedla tisková mluvčí záchranářů.

     "Dle dosud zjištěných skutečností měla řidička Škody Fabia narozená v roce 1944 vjet do křižovatky na signál semaforu stůj, dej přednost v jízdě v Plzeňské ulici. Řidič narozený v roce 1938 měl s vozidlem Citroën do křižovatky vjet z Kollárovy ulice na signál semaforu volno, načež došlo ke střetu vozidel a vozidlo Škoda Fabia bylo nárazem odmrštěno na sloup veřejného osvětlení.
     Požití alkoholu bylo u obou řidičů na místě vyloučeno provedenou dechovou zkouškou,"
uvedl nám k nehodě tiskový mluvčí policie s tím, že se policisté nehodou dále zabývají. 

Foto PČR

Toyota Dolák

V současné době je společnost TOYOTA Dolák jediným autorizovaným partnerem značky TOYOTA v jihočeském a plzeňském kraji a také od Příbrami až po Prahu. Naším cílem je mít spokojené zákazníky, kteří k nám cítí důvěru a vědí, za jaké služby u nás platí. Jsme rádi, že se nám tento cíl daří naplňovat.