Aktuálně Foto

Cyklista se čelně střetl s autobusem

K dopravní nehodě došlo přímo pod železničním viaduktem v Plzni Valše

Autor: Jana Holá středa 16. října 15:03 , aktualizace 16:09

Cyklista Doprava Nehody

Partner článku – Express servis


     Dnes před půl třetí odpoledne došlo v Dobřanské ulici v Plzni, přímo pod železničním viaduktem mezi Plzní a Valchou, k dopravní nehodě, během které se čelně střetl linkový autobus číslo 26 s cyklistou.

     Vzhledem k tomu, že cyklista narozený v roce 1973 utrpěl zranění, k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři a policisté.

     Podle informací přímo z místa řidič autobusu vjel pod železniční viadukt směrem od Valchy a zároveň s ním z opačné strany pod most vjel cyklista, který narazil do přední části autobusu. Naštěstí cyklista měl na hlavě kvalitní přilbu, která mu zřejmě zachránila život. 

     Cyklista byl vzhledem k mechanismu nehody záchranáři po ošetření na místě transportován do nemocnice.

     Okolnosti nehody šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že u řidiče i cyklisty policisté ještě na místě vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami.

     Komunikace byla po dobu vyšetřování nehody zcela uzavřena a doprava byla odkláněna přes městskou část Plzeň Litice. Nyní by měl být provoz již zcela obnoven.

Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.