Aktuálně Foto

Dodávka srazila šestnáctiletou chodkyni

Dívku záchranáři transportovali do nemocnice

Autor: Petr Novák úterý 15. října 15:50 , aktualizace 17:14

Doprava Nehody

Partner článku – Cortusa_group


     Dnes před půl třetí odpoledne došlo na křižovatce ulic Folmavská a U Nové Hospody v Plzni k dopravní nehodě, během které dodávka značky Peugeot srazila chodkyni.

     Z místa bylo hlášeno zranění mladé ženy, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. Zraněnou šestnáctiletou dívku si do péče převzali záchranáři a po ošetření na místě ji transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín. 

     Podle vyjádření řidiče dodávky jel po Folmavské ulici směrem ke kruhovému objezdu u Makra, když mu do cesty na přechodu pro chodce na červenou vběhla dívka a on tak již neměl šanci střetu zabránit.  

     Přesné okolnosti a příčinu dopravní nehody šetří policisté, kteří mimo jiné vyhodnocují kamerové záznamy, aby tak určili přesnou míru zavinění. Zatím je možné pouze uvést, že u řidiče i dívky policisté ještě na místě vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami. 


Cortusa_group

Pečlivě vybíráme místa, kam umístíme naše projekty. Můžete si tedy být jisti bezpečnou lokalitou v blízkosti přírody i dostupnou z hlediska občanské vybavenosti. Neděláme jen pouhé stavební projekty. Našim klientům plníme sny a přání a pomáháme jim tak vytvořit opravdový domov.