Foto

Řidiče museli vyprostit hasiči a záchranáři ho transportovali do nemocnice

Při průjezdu zatáčkou se nákladní vůz převrátil na bok

Autor: Petr Novák pondělí 14. října 10:27 , aktualizace 11:05

Doprava Nehody

Partner článku – Sjednejto.cz


     Dnes chvilku po osmé ráno došlo na silnici II/199 mezi Trnovou a Tisovou na Tachovsku k dopravní nehodě, během které nákladní vůz DAF vyjel ze silnice a v silničním příkopu se převrátil na bok. 

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče nákladního vozu, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči.

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a vyprostili zraněného řidiče, kterého na páteřní desce předali záchranářům.

     "Záchranáři ošetřili na místě muže narozeného v roce 1978 a následně ho transportovali s lehčími poraněními do nemocnice ve Stodu," uvedl mluvčí záchranářů.

     "Řidič narozený v roce 1978 jel ve směru jízdy od Trnové na Tisovou. Podle dosud zjištěných skutečností při projíždění levotočivou zatáčkou nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla a stavu pozemní komunikace a vyjel vpravo mimo vozovku, kde se v silničním příkopu převrátil s vozidlem značky DAF na pravý bok.
     Provedená dechová zkouška u řidiče byla negativní, příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají dopravní policisté z územního odboru Tachov,"
popsala nám nehodu tisková mluvčí.

Foto HZS

Sjednejto.cz

Jsem Hledáček a mám neveřejné nabídky jen pro Vás. Co to je neveřejná nabídka? Co jsou neveřejné nabídky?Zjednodušeně jsou to nabídky, ke kterým se jako jednotlivec nemáte šanci dostat.