Aktuálně Foto

Po střetu s dalším vozem začalo auto hořet

U ranní dopravní nehody zasahovaly všechny záchranné složky

Autor: Karel Aleš čtvrtek 10. října 09:24 , aktualizace 09:26

Doprava Nehody


     Dnes krátce po půl sedmé ráno došlo na křižovatce silnic II/189 a III/19526 mezi Klenčím pod Čerchovem a Caparticemi k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy, přičemž jeden z nich byl odražen mimo silnici, kde začal hořet.

     K nehodě vyjely všechny záchranné složky, hasiči uhasili požár vozu a zajistili místo nehody, zatímco záchranáři si do péče převzali řidiče, který při nehodě utrpěl zranění.

     "Záchranáři na místě ošetřili muže narozeného v roce 1958, který byl transportován na urgentní příjem Domažlické nemocnice," sdělila nám tisková mluvčí záchranářů.

     "Řidič osobního vozidla Fiat narozený v roce 1958 jel ve směru od Chodova na Capartice a pravděpodobně nedal přednost v jízdě vozidlu Hyundai řidičky narozené v roce 1986 jedoucí po hlavní silnici ve směru z Klenčí pod Čerchovem, čímž došlo ke střetu. Při nárazu došlo k odražení vozidla Fiat do příkopu a k jeho následnému požáru.
     Při nehodě utrpěl zranění řidič z automobilu Fiat, dechová zkouška na alkohol byla u obou řidičů negativní a příčinou i veškerými okolnostmi nehody se dále zabývají dopravní policisté," uvedla tisková mluvčí policie s tím, že způsobená škoda byla předběžně odhadnuta na více než 80 tisíc korun.

Foto HZS


D.S.D. METAL plus

Požární ochrana a bezpečnost práce. Společnost, která Vás může ochránit před ohněm.