Aktuálně Foto

Řidička vjela přímo před jedoucí tramvaj

Dopravní nehoda zablokovala tramvajový provoz ve Skvrňanech

Autor: Petr Novák čtvrtek 26. září 18:35 , aktualizace 19:04

Doprava Nehody

Partner článku – Sjednejto.cz


     Dnes před šestou hodinou odpoledne došlo na Vejprnické ulici v Plzni k dopravní nehodě, během které se střetl osobní vůz značky Škoda s tramvají linky 1/2.

     Z místa bylo hlášeno možné zranění řidičky osobního vozu nebo jejího malého synka, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky. 

     Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři ženu i chlapce vyšetřili a protože se zranění naštěstí nepotvrdilo, mohli je ponechat na místě.

     Chlapeček od hasičů ke zmírnění šoku z nehody dostal plyšového dráčka Záchranáčka a po dobu řešení nehody byl i s maminkou usazen do sucha vozu dispečera dopravních podniků.

     V tramvaji nedošlo ke zranění osob a po asi patnáctiminutovém přerušení byl tramvajový provoz obnoven.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidička s vozem Škoda jela po Vejprnické ulici směrem do centra, chtěla odbočit vlevo k Atletickému stadionu a zřejmě přehlédla souběžně jedoucí tramvaj, před kterou vjela a jejíž řidič již neměl šanci střetu zabránit.  

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že u řidiče i řidičky policisté ještě na místě vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami.

     Zhruba o tři hodiny dříve došlo na stejné tramvajové trati v ulici Terezie Brzkové k naprosto totožné nehodě, při které vjel řidič s osobním vozem také před tramvaj i tato nehoda se obešla bez zranění.  


     

Sjednejto.cz

Jsem Hledáček a mám neveřejné nabídky jen pro Vás. Co to je neveřejná nabídka? Co jsou neveřejné nabídky?Zjednodušeně jsou to nabídky, ke kterým se jako jednotlivec nemáte šanci dostat.