Aktuálně Foto

Řidič s vozidlem havaroval přímo ve vjezdu do kasina

Zraněný muž byl záchranáři transportován do nemocnice

Autor: Petr Novák čtvrtek 26. září 17:30 , aktualizace 17:32

Doprava Nehody

Partner článku – Autocentrum Jan Šmucler


     Dnes okolo druhé hodiny odpoledne došlo na silnici I/27 z Přeštic na Švihov, konkrétně mezi Borovy a Lužany, k dopravní nehodě, během které osobní vůz Audi vyjel mimo vozovku, kde narazil do betonové odvodňovací propusti a zůstal stát na mostku ke vjezdu na pozemek Casina Bonver.
     Náraz byl tak silný, že vozu roztrhl motor.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali unikající provozní kapaliny, zatímco o zraněného muže se postarali záchranáři.

     "Na místo události byla vyslána zdravotnická výjezdová skupina. Ošetřili jsme muže narozeného v roce 1982, kterého jsme s lehkými poraněními transportovali do nemocnice v Klatovech," uvedl nám mluvčí záchranářů.

     "Řidič vozidla tovární značky Audi A6 jel ve směru jízdy od Borov na Lužany, během jízdy najel na pravou krajnici, kde narazil do mostku a dále havaroval ve vjezdu k domu. Provedená dechová zkouška u řidiče byla negativní," doplnila informace mluvčí policie.

     Po dobu zásahu byl v místě provoz řízen kyvadlově.

Foto HZS


Autocentrum Jan Šmucler

Autocentrum Jan Šmucler Naší vizí je být exkluzivním rodinným dealerstvím, které se výrazně odlišuje od konkurence a svými službami a péčí ji vysoce převyšuje.