Foto

Dopravní nehoda u Kalikovského mlýna

Otáčející se řidič zřejmě přehlédl přijíždějící vůz, narazil do jeho boku a téměř ho vytlačil mimo silnici

Autor: Karel Aleš středa 25. září 10:17 , aktualizace 11:52

Doprava Nehody

Partner článku – Autocentrum Jan Šmucler


     Dnes krátce po desáté hodině dopoledne došlo v Radčické ulici v Plzni k dopravní nehodě, během které se střetly dva osobní vozy, Škoda a Volkswagen. Řidič Volkswagenu otáčející se ve vjezdu do areálu Rekos Plzeň zřejmě přehlédl vůz Škoda jedoucí od Plzně na Radčice, narazil do jeho boku, vytlačil ho do protisměru a téměř až mimo silnici.

     Jako první u nehody zastavil náš redaktor, projíždějící náhodou kolem a řidiči vozu Škoda, který při nehodě utrpěl zranění a upadal do bezvědomí, poskytl první pomoc a zároveň za součinnosti dalších svědků na místo přivolal záchranné složky.

     Hasiči, kteří na místo dorazili jako první, převzali od našeho kolegy zraněného muže, nasadili mu krční límec, dále zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření.

     Zraněného si následně převzali do péče záchranáři a po ošetření na místě ho transportovali na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Lochotín.

     Silnice z Plzně na Radčice byla v tomto úseku zcela uzavřena. Přesné okolnost a příčinu nehody na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že u obou účastníků bylo požití alkoholu vyloučeno dechovou zkouškou.


Autocentrum Jan Šmucler

Autocentrum Jan Šmucler Naší vizí je být exkluzivním rodinným dealerstvím, které se výrazně odlišuje od konkurence a svými službami a péčí ji vysoce převyšuje.