Foto

Během ranní dopravní nehody v Lobzích bylo zraněno dítě

Policisté na místě zjistili, že jeden z účastníků nehody má platný zákaz řízení a ještě je pod vlivem drog

Autor: Jana Holá středa 25. září 09:40 , aktualizace 09:42

Doprava Nehody

Partner článku – Sjednejto.cz


     Dnes krátce po půl osmé ráno došlo na křižovatce ulic Pod Vrchem a Pod Švabinami v Plzni k dopravní nehodě, během které se střetla Toyota a Škoda Octavia, která navíc ještě po střetu pokračovala v jízdě přes chodník, kde poté narazila do plotu domu. 

     Z místa bylo hlášeno zranění dítěte z vozidla Toyota, takže k nehodě okamžitě vyjely všechny záchranné složky.

     Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněnou asi devítiletou holčičku s pohmožděním  hrudníku a po ošetření na místě ji transportovali do nemocnice.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidička jedoucí ve voze Toyota ulicí Pod Vrchem směrem k Rokycanské nedala přednost zprava řidiči Škody, který dle svědků ale jel velmi vysokou rychlostí.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že u řidiče i řidičky policisté ještě na místě vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami, ale řidič vozu Škoda měl pozitivní test na přítomnost pervitinu a navíc policisté lustrací zjistili, že má ještě vysloven platný zákaz řízení.



Sjednejto.cz

Jsem Hledáček a mám neveřejné nabídky jen pro Vás. Co to je neveřejná nabídka? Co jsou neveřejné nabídky?Zjednodušeně jsou to nabídky, ke kterým se jako jednotlivec nemáte šanci dostat.