Foto

Auto skončilo mimo silnici

Při dnešní ranní dopravní nehodě byli zraněni dva lidé

Autor: Jana Holá pondělí 23. září 08:32 , aktualizace 10:07

Doprava Nehody


     Dnes krátce před sedmou hodinou ráno došlo na silnici I/27 mezi Dehtínem a Štěpánovicemi na Klatovsku k dopravní nehodě, během které osobní vůz značky Ford vyjel mimo vozovku.

     Z místa bylo hlášeno zranění dvou osob, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatímco o posádku se postarali záchranáři.

     "Ženu narozenou v roce 1999 a muže narozeného v roce 1974 jsme si převzali do péče a po ošetření na místě jsme je s lehkými zraněními transportovali do nemocnice," uvedl nám tiskový mluvčí záchranářů.

     Okolnosti nehody šetří policisté, jejich zprávu doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizace:

     "Dnes v ranních hodinách jel řidič osobního vozidla Ford Fusion ve směru jízdy od Dehtína na Štěpánovice a podle dosud zjištěných skutečností vlivem únavy vyjel vlevo mimo komunikaci, kde narazil do stromu a následně havaroval na louce. Při dopravní nehodě došlo ke zranění řidiče a jeho spolujezdkyně, oba byli převezeni do nemocnice k ošetření.
     Provedená dechová zkouška na alkohol byla negativní, příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají dopravní policisté z územního odboru Klatovy,"
doplnila mluvčí policie.

Foto HZS

Workpress Aviation

Dynamická česká výrobní společnost se zaměřením na letecký průmysl.