Foto

Dopravní nehoda komplikuje provoz na silnici mezi Plzní a Třemošnou

Na místě zasahovaly všechny záchranné složky

Autor: Jana Holá úterý 10. září 08:58 , aktualizace 09:24

Doprava Nehody


     Dnes krátce po čtvrt na devět ráno došlo před sjezdem na Třemošnou k dopravní nehodě, během které se střetly vozy Renault a Škoda.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidičky vozu Renault, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči.

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a poskytli součinnost záchranářům s poskytnutím ošetření na místě. Nezraněné holčičce, která cestovala s řidičkou, pro zmírnění šoku z události věnovali plyšového dráčka Záchranáčka, které právě pro tyto případy vozí ve všech zásahových vozech.

     Po ošetření na místě byla řidička záchranáři transportována do nemocnice i s holčičkou, která ale naštěstí žádné zranění neutrpěla.

     Podle informací z místa jela řidička s vozem Renault ve směru na Plzeň, dostala smyk a s vozem přejela do protisměru, kde se čelně střetla s vozem Škoda.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že u řidiče i řidičky policisté ještě na místě vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami.

     Ve směru od Plzně je komunikace průjezdná pouze jedním pruhem, takže se zde tvoří kolona.


Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.