Foto

Řidička dodávky vyjela do protisměru, kde se střetla s protijedoucím traktorem

Záchranáři museli transportovat ženu s lehkým až středně těžkým zraněním do nemocnice

Autor: Karel Aleš pondělí 26. srpna 14:49 , aktualizace 15:54

Doprava Nehody

Partner článku – ANO - Plzeňský kraj


     Dnes ve čtvrt na dvě odpoledne došlo na silnici vedoucí od Zhořce ve směru na Nečtiny k dopravní nehodě, během které se střetla dodávka s traktorem.

     Z místa bylo hlášeno zranění osoby, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření, zatím co si záchranáři převzali zraněnou osobu.

     "Na místě jsme ošetřili ženu narozenou v roce 2001, kterou jsme následně transportovali při vědomí s lehkým až středně těžkým zraněním na Urgentní příjem Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín," uvedl nám mluvčí záchranářů. 

     "Řidička narozená v roce 2001 jela s dodávkou Renault po komunikaci 2193 od obce Zhořec na Nečtiny. Z dosud přesně nezjištěných příčin v pravotočivé zatáčce přejela do protisměru, kde se levou přední částí vozidla střetla s levým zadním kolem protijedoucího traktoru, který řídil muž narozený v roce 2003.
     Dechové zkoušky byly u obou účastníků nehody negativní a nehodou se dále zabývají dopravní policisté z územního odboru Plzeň-venkov," doplnila mluvčí policie.      

ANO - Plzeňský kraj

Kamal Farhan - Váš kandidát na hejtmana v Plzeňském kraji