Foto

Střet osobního vozu s nákladním

Zraněná řidička byla z místa nehody transportována do nemocnice

Autor: Karel Aleš pondělí 12. srpna 12:08 , aktualizace 12:08

Doprava Nehody

Partner článku – Patron boxing


     Dnes krátce před tři čtvrtě na deset dopoledne došlo na silnici I/21 nedaleko Brodu nad Tichou na Tachovsku k dopravní nehodě, během které se střetl osobním vůz s nákladním vozem a převrátil se na bok.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidičky osobního vozu, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči.

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny, zatímco záchranáři si do péče převzali zraněnou ženu.

     "K události vyrazila zdravotnická výjezdová skupina, lékař a vzlétla i LZS z Líní. Ošetřili jsme ženu narozenou v roce 1960, která byla pozemní cestou s lehkým poraněním při vědomí transportována do nemocnice ve Stodu k dalším vyšetřením," sdělil k nehodě tiskový mluvčí záchranářů.

     Jak k nehodě došlo poté popsala mluvčí policie. "Řidička narozená v roce 1960 jela s vozidlem Nissan ve směru jízdy od Plané na obec Nová Hospoda a podle dosavadních informací vyjela z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se střetla s nákladním automobilem značky Iveco, které řídil řidič narozený v roce 2003.
     Dechové zkoušky byly negativní, příčinou a veškerými okolnostmi dopravní nehody se policisté nadále zabývají," doplnila mluvčí policie.

Foto HZS

Patron boxing

Profesionální boxerská stáj Jsme profesionální boxerská stáj, která se snaží pozvednout kvalitu českého a slovenského boxu. Naším cílem je podporovat mladé talenty a dát jim ty nejlepší možné podmínky pro budoucí kariéru.