Foto

Osobní vůz narazil do stěny viaduktu

Při nehodě byly zraněny tři ženy a na místě zasahovaly všechny záchranné složky

Autor: Karel Aleš středa 3. července 11:56 , aktualizace 12:34

Doprava Nehody


     Dnes před tři čtvrtě na jedenáct dopoledne došlo na silnici z Horní Břízy na Oboru k dopravní nehodě, během které osobní vůz Škoda Fabia narazil do železničního viaduktu. V době nehody ve voze cestovaly čtyři osoby a dva psi.

     Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči.

     Hasiči zajistili prostor nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny.
     "U této dopravní nehody zasahovaly dvě výjezdové skupiny záchranářů. Do péče jsme si převzali celkem tři osoby. Ošetřili jsme ženu narozenou v roce 1984, která byla následně s lehkým poraněním transportována k dalšímu ošeření do Fakultní nemocnice Lochotín. Další dvě ženy na místě po ošetření odmítly transport do zdravotnického zařízení, byly poučeny a podepsaly negativní reverz," uvedl nám tiskový mluvčí záchranářů.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidič Fabie jedoucí směrem od Horní Břízy přijížděl k viaduktu a všiml si protijedoucího vozidla na druhé straně viaduktu. Začal prudce brzdit, přičemž nezvládl řízení a narazil do stěny viaduktu. 

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že u řidiče bylo požití alkoholu vyloučeno na místě dechovou zkouškou. Místo nehody je s opatrností průjezdné.



BYTOVÝ DŮM SLOVANSKÁ

POHODLNÉ BYDLENÍ V CENTRU PLZNĚ – Výborná lokalita ve všech ohledech Projekt výstavby bytového domu na Slovanské v Plzni zúročuje výhody malé vzdálenosti do městského centra a zázemí městské čtvrti Slovany.