Foto

Střet auta s motocyklem

Na rušné křižovatce Klatovská x U Trati nefungovaly semafory, řidiči zmatkovali a v krátké době došlo i k dopravní nehodě

Autor: Petr Novák úterý 2. července 15:10 , aktualizace 17:27

Doprava Nehody


     Dnes před půl třetí odpoledne došlo na křižovatce ulic Klatovská, U Trati a Borská v Plzni k dopravní nehodě, během které se střetl motocykl Yamaha řízený asi sedmnáctiletým řidičem s osobním vozem Škoda Superb řízeným asi pětadvacetiletým řidičem.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče motocyklu, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři a policisté. Záchranáři po ošetření na místě řidiče motocyklu transportovali do nemocnice.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že řidič na motocyklu jel po Klatovské třídě směrem do centra, projížděl křižovatkou, kde v tu chvíli kvůli technické závadě nefungovaly semafory, a nedal mu přednost řidič ve voze Superb vyjíždějící z ulice U Trati.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že u obou řidičů policisté ještě na místě vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami.

     Krátce po nehodě byly semafory opět uvedeny do provozu.

Le Fleur

Děláme moderní svatby, akce a další oslavy. Zajistíme vám květinovou výzdobu, ale také doplňky a další dekorace. Dodáváme kytky do kaváren, pokojovky do firem a rozvážíme vázané květiny a drobné dárky po Plzni a okolí. Vytvoříme pro vás také smuteční vazbu.