Foto

Střet policejního vozu s dalším vozidlem

Nehoda blokuje dopravu na Slovanské třídě

Autor: Petr Novák středa 26. června 11:08 , aktualizace 11:52

Doprava Nehody

     

     Dnes po půl jedenácté dopoledne došlo na Slovanské třídě v Plzni k dopravní nehodě, během které se střetl policejní vůz s dalším osobním vozem.

     Podle informací z místa k dopravní nehodě došlo tak, že policisté jeli se zapnutými majáky i sirénou k nahlášenému kolapsu malé holčičky na Hlavní vlakové nádraží.

     Policejní vůz se zapnutým světelným a zvukovým výstražným zařízením předjížděl zprava po kolejích kolonu vozidel, když řidička vozu Ford ve chvíli, kdy uslyšela policejní sirénu, strhla prudce řízení doprava, zřejmě v úmyslu policistům uhnout. Bohužel ale přímo do projíždějícího policejního vozu, který byl nárazem navíc vytlačen na obrubník. 

     Ke zranění osob naštěstí nedošlo. Nehoda částečně blokuje dopravu, ale místo je s opatrností je průjezdné.

     Nehodu na místě šetří dopravní policisté, čekáme na jejich zprávu a poté informace samozřejmě doplníme. Zatím můžeme uvést, že obě řidičky měly test na přítomnost alkoholu negativní.

Aktualizace:

     Mluvčí policie nám výše uvedený průběh nehody potvrdila a doplnila, že vozidlo Ford řídila žena narozená v roce 1998.

Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.