Foto

U dopravní nehody zasahují všechny záchranné složky

Nedaleko Horní Břízy nezvládl starší řidič své vozidlo a skončil s ním v potoce

Autor: Jana Holá pátek 31. května 10:27 , aktualizace 12:03

Nehody


     Dnes před půl desátou dopoledne došlo na silnici 1806 vedoucí do Horní Břízy k dopravní nehodě, během které sjelo osobní vozidlo do potoka.

     Z místa bylo hlášeno zranění řidiče, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči. 

     Hasiči zajistili prostor nehody a společně se záchranáři vyprostili muže z vozidla.

     Záchranáři poté řidiče převzali, na místě ošetřili a se silným krvácením hlavy ho transportovali do nemocnice.

     Podle informací z místa jel asi sedmdesátiletý řidič ve směru na Horní Břízu a dostal záchvat kašle. Z tohoto důvodu nezvládl řízení, vyjel s vozem mimo vozovku, těsně minul zábradlí mostu a ze svahu sjel do Zlatého potoka.

     Okolnosti nehody i její přesnou příčinu nyní na místě šetří policisté, zatím je možné pouze uvést, že požití alkoholu bylo u řidiče vyloučeno dechovou zkouškou.

     Na místě nehody je provoz řízen kyvadlově.

Aktualizace:

     "Řidič narozený v roce 1957 jel s vozidlem Škoda od obce Záluží na Horní Břízu a zřejmě vlivem zdravotní indispozice, konkrétně kašle, přejel do protisměru a s vozidlem skončil pod svahem v potoce. Dechová zkouška vyloučila požití alkoholu před jízdou. Veškerými okolnostmi dopravní nehody se zabývají policisté z územního odboru Plzeň venkov," potvrdila naše informace tisková mluvčí policie.

Foto: HZS, KP

 

Inter distribution

Prodejce špičkových značkových klasických i farmářských skleníků a doplňků k nim - přímý dovozce. Vše pro zavlažování skleníků i zahrad. Poradenství a servis.