Foto

Mladík pod vlivem drog vyhazoval věci z oken a děsil obyvatele sídliště

Zfetovaného mladého muže, který vyhrožoval sebevraždou, transportovali na psychiatrii

Autor: Jana Holá čtvrtek 8. srpna 11:38 , aktualizace 11:40

Drogy

Partner článku – Express servis


     Všechny záchranné složky včera kolem půl deváté večer vyjížděly do ulice F. X. Nohy v Dobřanech, kde bylo vyděšenou maminkou nahlášeno ohrožení života mladého muže.

     "Mohu potvrdit, že jsme na tísňové lince přijali oznámení, že v bytě v Dobřanech by se měl nacházet intoxikovaný dvaadvacetiletý muž, který měl požít nezjištěné množství léků," uvedla nám mluvčí policie.

     Že je situace vážná, se ukázalo již při příjezdu složek na místo. Muž totiž zjevně nebyl zcela při smyslech a na trávník před domem z okna ve čtvrtém patře vyhazoval šuplíky plné věcí.

     Zásah hasičů k otevření bytu nakonec nebyl potřeba, do domu totiž vstoupili policisté a mladého muže přesvědčili k dobrovolnému otevření bytu. 

     "Policisté muže vyzvali k dechové zkoušce na alkohol, která byla s výsledkem negativním, pozitivně ale reagoval test na přítomnost omamných a psychotropních látek. Mladého muže policisté předali záchranářům," doplnila mluvčí policie.

     Muž, u kterého byly podle informací z místa nalezeny mimo jiné i sáčky s drogami, byl poté transportován na psychiatrické oddělení nemocnice.

Foto Hasiči

Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.