Foto

Krvácející řidič od zcela zdemolovaného vozu utekl

Na místě proběhla rozsáhlá pátrací akce včetně nasazení psovoda

Autor: Petr Novák pondělí 24. června 13:10 , aktualizace 14:19

Nehody

Partner článku – Cortusa_group


     V noci ze soboty na neděli kolem druhé hodiny ráno bylo na silnici mezi Křelovicemi a Mydlovary nalezeno převrácené a zcela zdemolované vozidlo Audi.

     Na místo vyjeli policisté a hasiči, u vozu však nebyl nikdo nalezen, pouze v okolí byly nalezeny krvavé stopy, takže bylo zřejmé, že řidič při nehodě utrpěl zranění. 

     Hasiči zajistili místo nehody, provedli protipožární opatření a pomocí sorbentu zlikvidovali uniklé provozní kapaliny, zatímco policisté v okolí pátrali po řidiči, který mohl být v ohrožení života. Nasazen byl i psovod se služebním psem, bohužel ale ani rozsáhlá pátrací akce však k nalezení řidiče nevedla.

     "V přesně nezjištěnou dobu jel dosud neznámý řidič s vozidlem Audi od obce Mydlovary, kdy při průjezdu pravotočivou zatáčkou zřejmě nepřizpůsobil rychlost jízdy a přejel do protisměru, kde narazil do stromu. Po střetu vozidlo pokračovalo na pravou krajnici, kde se převrátilo na střechu. Řidič z místa dopravní nehody odešel, aniž by věc oznámil policii," uvedla k nehodě tisková mluvčí policie s tím, že okolnostmi nehody se policisté dále zabývají a po řidiči dále pátrají.

     Podle našich informací policisté již kontaktovali majitele vozu a od něj zjišťují, kdo vozidlo v době nehody řídil.

Foto PČR a HZS



Cortusa_group

Pečlivě vybíráme místa, kam umístíme naše projekty. Můžete si tedy být jisti bezpečnou lokalitou v blízkosti přírody i dostupnou z hlediska občanské vybavenosti. Neděláme jen pouhé stavební projekty. Našim klientům plníme sny a přání a pomáháme jim tak vytvořit opravdový domov.