Foto

Za hromadnou nehodou čtyř vozů byla údajně včela v kabině jednoho z nich

Řidič vyděšený hmyzem naboural dva souběžně jedoucí vozy a do třetího narazil čelně

Autor: Petr Novák pondělí 26. srpna 18:21 , aktualizace 18:24

Doprava Nehody

Partner článku – Express servis


     Dnes před čtvrtou hodinou odpoledne došlo na hlavním tahu z Plzně na Domažlice u Staňkova k dopravní nehodě, během které se střetly čtyři osobní vozy.

     Z místa bylo hlášeno několik zraněných, takže byla silnice obousměrně uzavřena a k nehodě vyjely všechny záchranné složky. 

     Hasiči zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření, zatímco záchranáři si do péče převzali několik zraněných osob.
     Naštěstí se ale ukázalo, že nehoda nebyla tak vážná, jak se zprvu zdálo a transport do nemocnice potřebovala pouze žena narozená v roce 1940. I její zranění by však mělo být lehké.

     Jak k nehodě došlo, popsala tisková mluvčí policie: "Řidič narozený v roce 1990 jel s vozem Nissan od Ohučova na Domažlice po silnici I/26, zřejmě se plně nevěnoval řízení a z boku narazil do vozů Ford řidiče narozeného v roce 1977 a Volkswagen řidičky narozené v roce 1988 stojících v odbočovacím pruhu na Staňkov. Následně se Nissan ještě čelně střetl s protijedoucím vozem Mercedes řidičky narozené v roce 1940."

     Řidič po nehodě uvedl, že mu do kabiny vozu vletěla včela. Policisté u všech účastníků nehody vyloučili požití alkoholu dechovými zkouškami a okolnostmi nehody se dále zabývají.

Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.