Foto

Mladík nezvládl řízení a s autem se převrátil

Šestnáctiletého spolujezdce transportovali do nemocnice

Autor: Karel Aleš pondělí 3. června 16:19 , aktualizace 16:24

Nehody


     V pátek 31. května ve večerních hodinách došlo mezi obcí Luženičky a Domažlicemi k dopravní nehodě, během které řidič při průjezdu zatáčkou dostal smyk, vyletěl ze silnice a převrátil se do mladých stromků.

     Z místa bylo hlášeno zranění spolujezdce, takže k nehodě okamžitě vyjeli záchranáři, policisté i hasiči.

     Hasiči zajistili prostor nehody a provedli protipožární opatření. Zraněného spolujezdce si převzali do péče záchranáři a po ošetření na místě ho transportovali do nemocnice. 
     "Šestnáctiletý chlapec byl s lehčími zraněními transportován do nemocnice v Domažlicích," sdělila nám tisková mluvčí záchranářů.

     "Podle dosud zjištěných skutečností řidič narozený v roce 2005 nepřizpůsobil rychlost jízdy zejména svým schopnostem, vlastnostem vozidla, stavu pozemní komunikace a povětrnostním podmínkám a při projíždění levotočivé zatáčky uvedl vozidlo do smyku a vjel na pravý okraj pozemní komunikace. Následně vyjel vpravo mimo komunikaci, kde narazil do stromků.
     Při dopravní nehodě došlo ke zranění spolujezdce narozeného v roce 2008, který byl převezen do nemocnice k ošetření. Alkohol byl vyloučen dechovou zkouškou, příčinou a veškerými okolnosti dopravní nehody se policisté nadále zabývají,"
uvedla tisková mluvčí policie.

Foto KP a HZS

Porsche Plzeň

Porsche Inter Auto CZ spol. s r.o. je 100% dceřiná společnost rakouské firmy Porsche Inter Auto se sídlem v Salzburgu, jejímž vlastníkem je společnost Porsche Holding Salzburg.