Proč inzerovat právě u nás? I vy můžete inzerovat na největším zpravodajském webu v západních Čechách
Foto

Střet jezdce na skútru s kamionem

Nejenže řidič skútru předjížděl nepovoleným způsobem, ale měl i pozitivní dechovou zkoušku

Autor: Karel Aleš pátek 3. května 11:47 , aktualizace 11:49

Alkohol Nehody

Partner článku – Hotel Central - Terraza


     Včera kolem páté hodiny odpoledne došlo na kruhovém objezdu u Makra v Plzni k dopravní nehodě, během které se střetl jezdec na skútru s kamionem. Podle informací z místa se řidič skútru pokoušel kamion předjet zprava, střetl se ale s ostrůvkem mezi sjezdem a nájezdem od Domažlické třídy.

     Na místo vyjeli záchranáři a policisté. Záchranáři řidiče skútru po ošetření na místě transportovali do nemocnice, ještě před tím ho policisté podrobili dechové zkoušce na alkohol, která byla pozitivní.

     "Řidič skútru Yamaha narozený v roce 1988 jel po kruhovém objezdu, v prostoru sjezdu na Domažlickou předjížděl nedovoleným způsobem kamion Scania řidiče narozeného v roce 2000 a narazil do ostrůvku, načež byl odražen na předjížděný kamion. Dechová zkouška na alkohol vyšla u řidiče skútru s výsledkem 0,56 promile, řidič kamionu měl dechovou zkoušku negativní," upřesnila tisková mluvčí policie.


 


Hotel Central - Terraza

Unikátní terasa na střeše hotelu Central s výhledem na celé náměstí. Moderní design i gastronomie, neopakovatelné snídaně. Připravili jsme pro vás menu, které vás okouzlí. Každý pokrm je pečlivě připraven, aby vám přinesl gastronomický zážitek plný chutí a vůní. Přijďte nás zažít