Foto

Střet dvou kamionů v místě zúžení dálnice

Dálnice D5 byla u Plzně ve směru na Rozvadov uzavřena, situace je velmi komplikovaná a hasiči se k nehodě nemohli dostat

Autor: Karel Aleš středa 19. června 07:44 , aktualizace 09:31

Dálnice Doprava Nehody


     Dnes ráno v půl šesté došlo na 83. kilometru dálnice D5, tedy na obchvatu Plzně, ve směru z Prahy na Rozvadov, k dopravní nehodě dvou kamionů.

     Vzhledem k tomu, že k nehodě došlo v místě, kde byla obousměrná doprava stažena pouze do jednoho směru a tedy je zde zúžení, nehoda zcela zablokovala provoz a mimo jiné měli hasiči velký problém se kvůli koloně dostat na místo zásahu.

     Teprve poté, když se s velkými problémy dokázali na místo nehody dostat, hasiči zajistili prostor a zlikvidovali únik provozních kapalin z jednoho z havarovaných kamionů.

     "Upozorňujeme řidiče na uzavření dálnice D5 na 83,5. km ve směru na Rozvadov, kde došlo k dopravní nehodě dvou nákladních vozidel. Osobní vozidla mohou sjet na exitu Klatovy," varovali mezitím řidiče i policisté. 

Aktualizace:

     9,10 h  Policie nám právě uvedla, že dálnice D5 je již plně průjezdná a obří kolona vozidel, která na místě vznikla, se pomalu rozjíždí.

www.rb.cz

Jsme tu pro ty, kteří potřebují pomoci vytvořit funkční ledovací kampaň či služby call centra. K tomu využíváme naše weby s celkovou návštěvností 4 000 000 uživatelů a služby profesionálního call centra s databází více než 500 000 živých kontaktů. A to vše Vám může být k dispozici. Poptejte nás!