Foto

Rozjařená partička se rozhodla řídit dopravu

Parta kamarádů si zvolila velmi nebezpečnou zábavu přímo mezi projíždějícími auty

Autor: Petr Novák středa 26. června 17:57 , aktualizace 18:00

Městská policie

Partner článku – Ecocity taxi


     Včera kolem půl jedenácté v noci dostala rozjařená partička pořádně hloupý nápad a začala bránit průjezdu vozidel u jedné z chebských čerpacích stanic. Skupina osob samozřejmě řádně posílených alkoholem tak touto velmi nevhodnou zábavou riskovala mezi projíždějícími auty minimálně své zdraví, ne-li život.

      Na jejich jednání strážníky upozornil jeden z okolo projíždějících řidičů a vzhledem k tomu, že by mohlo dojít k dopravní nehodě, na místo samozřejmě okamžitě vyjela hlídka. 

     "Strážníci ihned skupinku lidí odvedli mimo silnici. Jejich počínání se naštěstí obešlo bez zranění nebo škody na majetku. Všichni účastníci si uvědomili nevhodnost svého chování a omlouvali se, což už jim ale nepomohlo a hrožení bezpečnosti a plynulosti silničního provozu bylo oznámeno správnímu orgánu," uvedl nám velitel Městské policie Cheb.  

 

Ecocity taxi

Není Vám lhostejná příroda? Přejete si cestovat pohodlně a zároveň být šetrní k životnímu prostředí? Ať už preferujete ekologickou nebo luxusní jízdu, s námi máte na výběr. Naše flotila je vybavena moderními a velice komfortními vozy ŠKODA Octavia CNG, ŠKODA ENYAQ iV.