Foto

Dopravní nehoda, jednoho z řidičů museli hasiči vyprošťovat

U dopravní nehody dvou osobních vozidel zasahovaly všechny záchranné složky

21. prosince 2023 12:12 , aktualizace 14:06

Hasiči Nehody Záchranáři


     Dnes kolem jedenácté hodiny dopoledne došlo na hlavním tahu z Plzně na Nepomuk u Chocenické Lhoty k dopravní nehodě, při které se střetly dva osobní vozy. Z místa bylo hlášeno zranění osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky. 

     Hasiči zajistili místo nehody, vyprostili zaklíněného řidiče a provedli protipožární opatření. Záchranáři si poté do péče převzali muže narozeného v roce 1950 a transportovali jej do Fakultní nemocnice Plzeň. Dle prvotních informací měl muž ale obrovské štěstí a jeho zranění by neměla být vážná.

     Podle prvotních informací z místa zde došlo ke střetu vozů Škoda a Hyundai, které byly nárazem odmrštěny do příkopu vedle silnice. Řidič Fabie jel podle svědků od Plzně na Nepomuk, ve stoupání předjížděl kamion a nestihl se zařadit.

     Protijedoucí řidič vozu Hyundai se snažil Škodě vyhnout, ale nestihl to a došlo ke střetu vozů, po kterém oba vozy skončily mimo silnici.

     Okolnosti nehody na místě šetří policisté, jejich vyjádření doplníme hned, jak bude k dispozici.

Aktualizujeme:

     "Řidič narozený v roce 1950 a jedoucí s vozidlem Škoda Fabia ve směru na Nepomuk asi 500 metrů před Chocenickou Lhotou při průjezdu levotočivé zatáčky z dosud nezjištěných příčin přejel do protisměru, kde se levým bokem vozidla střetl s protijedoucím vozidlem Hyundai, které řídil řidič narozený v roce 1993.
     Řidič z vozidla Škoda při dopravní nehodě utrpěl zranění a byl převezen k lékařskému ošetření do nemocnice. Druhý řidič vyvázl bez zranění.
     Dechové zkoušky u řidičů byly s negativním výsledkem,"
uvedla nám mluvčí policie s tím, že policisté se veškerými okolnostmi a přesnou příčinou dopravní nehody se zabývají.


 


Vyresme.cz

Jsme společnost, která se skládá z odborníků jejichž znalosti pokrývají veškerá témata finančního trhu od investování, financování, pojištění až po zajištění prodeje či pronájmu nemovitostí. Jsme společností, která se stará o pomoc jak fyzickým tak právnickým osobám.