Foto

Hasiči jedoucí k vážné dopravní nehodě havarovali - pět zraněných

Velice vážná nehoda i havárie hasičů cestou k ní, silnice je uzavřena a na místě přistává vrtulník LZS

Autor: Petr Novák čtvrtek 1. srpna 16:37 , aktualizace sobota 3. srpna 04:48

Doprava Nehody


     Dnes před pátou hodinou odpoledne došlo na silnici vedoucí z Nové Hospody na Planou nedaleko průmyslového parku Bor k dopravní nehodě, během které se čelně srazila dodávka a osobní vůz.

     Z místa bylo hlášeno vážné zranění několika osob, takže k nehodě vyjely všechny záchranné složky a vzlétl i vrtulník LZS.

     Bohužel hasiči jedoucí na pomoc k této velice vážné dopravní nehodě sami na kruhovém objezdu nedaleko místa nehody havarovali a došlo k převrácení jejich cisterny.
     "Zasahujeme u dopravní nehody na silnici 21 nedaleko Nové Hospody na Tachovsku. Při cestě na místo zásahu došlo i k nehodě vozidla JPO Bor," potvrdil nám informaci z místa i mluvčí hasičů.

     Zraněné hasiče si do péče převzali záchranáři, mělo by se jednat o pět osob, naštěstí nikdo z nich by neměl být zraněn vážně.

     Hasiči z další jednotky zajistili místo nehody a provedli protipožární opatření. "Záchranáři byli na místě střetu dodávky a osobního vozu před naším příjezdem, takže jsme jim asistovali a zajistili plochu pro přistání vrtulník LZS," uvedl nám mluvčí hasičů.

    Bližší informace k čelnímu střetu dodávky a osobního vozu zatím nemáme. "Na místě vážné dopravní nehody jsou dopravní policisté a také kriminalisté. Pozemní komunikace je uzavřena v obou směrech. Bližší informace poskytneme jakmile to bude možné," uvedla nám mluvčí policie.

Aktualizace

Hasiči jeli k této nehodě:

Jeden mrtvý a o život dalších dvou nyní bojují lékaři

Jeden mrtvý a o život dalších dvou nyní bojují lékaři

01. 08. 2024, 19:06, aktualizace 01. 08. 2024, 20:32

I přes veškerou snahu všech na místě musel lékař u jednoho z účastníků nehody konstatovat smrt


 


D.S.D. METAL plus

Požární ochrana a bezpečnost práce. Společnost, která Vás může ochránit před ohněm.