Foto

Požár autobusu na dálnici D5

Hasiči přepravili cestující na nejbližší čerpací stanici

Autor: Karel Aleš neděle 30. června 15:26 , aktualizace pondělí 1. července 09:32

Dálnice

Partner článku – Express servis


     V sobotu před polednem došlo na 34. kilometru dálnice D5 ve směru od Prahy na Plzeň, tedy zhruba na úrovni Žebráku, k požáru autobusu. Řidič při zpozorování kouře zastavil u krajnice a všem cestujícím se naštěstí podařilo včas utéct do bezpečí.

     Na místo sice okamžitě vyjíždělo několik jednotek hasičů, ale plameny se velice rychle rozšířily na celý autobus, takže když dorazili hasiči, byl požár již v plném rozsahu hoření.

     Evakuováno bylo celkem dvacet čtyři lidí, kteří byli hasiči transportováni na nedalekou čerpací stanici, kde jim byl vzhledem k horkému počasí zajištěn pitný režim. Celá událost se naštěstí obešla bez zranění.

     Dálnice musela být v době zásahu hasičů uzavřena a v místě se tvořily dlouhé kolony vozidel.

     Sobota byla z hlediska dopravních nehod jedním z nejhorších dnů za posledních několik let, co vše se dělo na silnicích, si můžete přečíst zde:

Černá sobota - jeden mrtvý a téměř dvacet zraněných - aktualizováno

Černá sobota - jeden mrtvý a téměř dvacet zraněných - aktualizováno

30. 06. 2024, 09:22, aktualizace před 23 hodinami

V sobotu došlo k několika dopravním nehodám, mezi kterými byly vážné a bohužel nechyběla ani tragická, jde o nejhorší víkendový den za několik let


Express servis

Specializujeme se na prodej, servis a opravy mobilních telefonů, servis tabletů a počítačů všech značek. Také poskytujeme servis elektrokoloběžek, upgrade a opravy herních konzolí. V naší nabídce také naleznete širokou škálu chytrého příslušenství pro iPhone, iPad a MacBook.