Foto Video

Rvačka většího množství lidí v centru Plzně

Svědci se neshodli na počtu účastníků konfliktu a nám i policistům uváděli rozpětí od patnácti až po čtyřicet mladých mužů

Autor: Petr Novák neděle 25. srpna 13:34 , aktualizace čtvrtek 29. srpna 12:16

Alkohol Cizinci Napadení

Partner článku – Alfa Tactical


     Policisté i strážníci městské policie v noci na dnešek po druhé hodině řešili v Plzni konflikt mezi více osobami, který měl začít v Divadelní ulici a postupně se přesunout do sadů Pětatřicátníků, Prešovské i Bezručovy ulice a do Smetanovo sadů.

     "Ukrajinci napadli někoho před Mkem a tomu přišli na pomoc jeho kamarádi. Po bitce tady zůstalo roztrhané oblečení, pantofle a ti útočníci někam utekli," uvedla nám na místě jedna z dívek, které konfliktu přihlížely.

     "Ukrajinci venku napadli Čecha a pak doslali do držky," shrnul vše další ze svědků.

      Svědci se však neshodli na počtu účastníků konfliktu a nám i policistům uváděli rozpětí od patnácti až po čtyřicet mladých mužů.  

     Strážníci městské policie během prohlídky okolí nalezli osmnáctiletého zraněného chlapce, kterému poskytli první pomoc. Mladík nebyl schopen dechové zkoušky a skončil v péči záchranáři, kteří jej transportovali do Fakultní nemocnice Plzeň Lochotín.
     Podle informací z místa přišel mladík i jeho kamarád během konfliktu o peníze, doklady a mobilní telefon.

     Několik hlídek policie následně ještě pátralo v centru Plzně i v jednotlivých klubech po podezřelých.

     Mluvčí policie nám potvrdil, že se výše uvedenými událostmi zabývají policisté z obvodního oddělení Plzeň-střed. 



Alfa Tactical

Specializovaný obchod a e-shop se zbraněmi, vojenským a outdoor vybavením. Máme široký výběr zbraní, střeliva, army, outdoor vybavení za skvělé ceny. Nabízíme slevy pro registrované zákazníky, ozbrojené složky, IZS, AZ a členy vybraných spolků. Nakoupíte u nás online nebo v prodejně na Doubravce.